Oj nu e det mycket att skriva...

Jag har varit så upptagen med allt så jag bara hade inte tid att skriva = O Så det blir lite snabb förklarnig på det senaste dagarna.

Den 20 så var jag och Linn shoppa och sola.
Den 21 så tror jag att jag var bara hemma och typ gjorde ingenting xd
Den 22 så träffa jag Anneli och vi va och shoppa (gud vad jag shoppar xd) sen åkte vi hem till henne och titta på film och måla naglana ;)

 
Igår så var jag med Anneli och hennes Familj i sydpolen ;) det var kul och skönt. Sen så åkte vi till mig och fixa oss, fluma lite och åt.



När vi va klara med allt så åkte vi till Slagsta för att kolla in mitt nya område, fy fan va TYST det är där :O!!! Helt sjukt. Anyway så sms vi Surja och kolla om han va hemma och hade lust att göra något, eftersom vi ändå var i närheten. Så kvälle forsat med Surja, sitta snacka, chilla, lyssna på musik. Sen så fick jag och Anneli för sig att käka på donken xd haha så det blev donken köpa och ta med vi missa tåget så vi åt på stationen xd haha. Sen så regna det ju som FASEN igår ju så jag och Anneli dans ute i regnet. blev helt GENOMBLÖTA! Men det va fan kul :) Sen blev det Paradis Hotell på Tv6 och jag blev sur för att Nicolina åkte ut, jävla Tomas!!!!


Så det var typ det jag hade att säga :P

Citat

"De som verkar klokt nu är inte alltid klokt i längden.."-by me

jag lovar det har värdens läääännngggssttta inlägg xd hahahaahah

http://nalleli100.blogg.se/ GRATTIS!<333

GUMMAN JAG ÄLSKAR DIG! vi bråkar vi e knas ibland men va fan alla hinder går och övervinna så länge vi försöker

Nattbloggning? xd

Nu är det så att klockan är över 00.00 men jag tänkte skriva lite vad som hände igår.

Som jag skrev tidigare så skulle jag träffa Åsa, det blev typ fail först. Både jag och hon blanda ihop tider så vi bara vänade ut tiden vid tuben och kom på att vi ska ju ta bussen som går hel. Så vick upp till Åsa en stund. -"Vem e Ella?" -" det är jag det" hahaha det var typ kul just då, sen liksom fatta vi själva inte det roliga =S XD. Anyway vi åket till flempan och träffa Tommy :P sen börja det spörengna och vi fick springa till bussen. Det började till och med läcka in i bussen, haha typ ner på Tommy :P När vi varm framme så gick vi till Saras port och vänta på henne där sen visa det sig att vi skulle cyckla till Coop =O vi hade bara två cycklar så Sara fick skjutsa Åsa och Tommy mig. Sen blev det bara hänga hos mig när vi kom hem, fast Sara var inte med hon gick hem. Tommy gick oxå sen.

Så har kul hade vi när Tommy drog xd
Jag och Åsa hade lite flum stund till. Sen så bara satt vi oss ner vid utsikten och börja prata kärlek. Vi kom fram till en massa saker. Självklar börja vi snacka om ex och gammla minnen "....gråta hjälper inte, hata hjälper inte, älska hjälper inte, gå vidare hjälper inte, går inte ens ..  sakna hjälper inte inget hjälper...."  Jag undra verkligen hur det händer sig att man vill minnas samtidig som man vill bara glömma allt. Liksom alla minnen i hjärna-vart finns delete knappen?
Hur kommer det sig att folk ändras så fort, att liksom hela livet kan bra ändras på en dag? Kärlek är en av det underbaraste som finn men samtidigt det kroligaste och sorsna som finns.
"Hur mycket jag än vill och försöker så kommer du aldrig åter"-citat från dagboken.
Jag känner att jag inte riktigt är med fötterna på jorden just nu, borta i min egna lilla värld just nu. Hela det har kärleks-snacket fick mig bara att tänka efter på en massa saker... orkar inte riktigt skriva mer, vet inte rikigt vad jag ska säga mer nu så det får ta slut har på detta inlägg.

puss & kram
Följ min blogg med bloglovin

Sommar och Sol

Jag som tänkte gå och shoppa idag. Det blev inte riktigt så va? hahaha. Jag la mg ute på balkongen i värmen och allt orka till att dra och shoppa bra försvan. Men åt andra hållet så fick jag lite fäg på mig, det är ju inte dåligt det heller liksom.

Nu sitter jag och försöker fundera ut vad jag ska göra sen... Jag tror det blir att Träffa Åsa;* och hänga. Hahaha åh vad ordet "hänga" påminner mig om igår. Det var så har att jag Åsa och Sara satt ute på en bänk och bara snacka och som vanligt ska det komma helt random människor och hälsa och börja undar hur det är. Dom liksom brukar bara gå föbi och snacka med oss medans dom passera vidare fast dom två stycken vi träffa igår var fan sociala och inte särskild nyktra. Jag sa be Åsa skicka bilden på dom som hon tog, det roliga är att dom märkte ju inte ett skit när hon tog kort. Hur dum får man vara? Hon hade lampa blix på och det lätt när hon tog kort, nej nej men dom märkte ingeting. Åsa sa hela tiden "Kolla solen. Solen lyser har" och pekade på lampan på mobilen. Anyway så ska jag gå och ta den dusch nu och fixa mig lite för att vara redo att gå när Åsa sms ;)

Puss & Kram

Följ min blogg med bloglovin

Väntar ut tiden...

Exkar det jag gör just nu. Väntar. Väntar på att resten av familjen ska vakna. Dom ska på semester så jag ska säga hej då och sånt. Dom ska till Kroatien i två veckor, eller aa dom ska vara borta i två veckor inte vara där två veckor efter som dom ska bila ner dit. Dom ska upp om ca 10min. Jag känner lite småt ångest över att jag inte åker med, det skulle ju liksom kunna bli skit roligt och trevligt men åt andra sidan så känns det typ skönt att bara behöva bry sig om sig själv. Förstå mig inte fel nu, jag älskar min familj och så dära men ibland kan det bara vara skönt att liksom vara bara för sig själv med sig själv om ni förstår vad jag menar. Det är ju mycket som väntar på mig har hemma. Grönan med vänner t.ex. Plus att jag känner att jag behöver vissa mer för minna vänner och kompisar att jag faktiskt kommer ihåg dom, att jag finns har för dom, har inte varit det bästa exemplet på det senaste tiden käns det som. Jag var väl aldeles för upptagen med att sköta mitt "privat" liv som ändå rasade till sist.

 "Ibland kan man vara förblindad av kärleken"
Fast jag kan inte säga att jag ångar något

Sen så när dom kommer hem så är det full fart framåt. Vi ska Flytta. Jag vet inet om jag ska vara glad eller ledsen. Inte för jag flyttar så långt men ändå. Det känns liksom som om det kan bli bra med "nytt" ( vilken kommer inte vara så nytt för jag känner till området rätt så väl efter senaste havl året -.- ) men sen så är det ju liksom så mycket som man bara kommer lämmna bakom sig, fast det är kanske lika bra? Jag kommer väl aldrig få reda på svaret om jag inte testar?
Men det är ju redan bestämmd, kontrakte och allt med banken blev fixad torsdag/fredag. Det är för sent att böjra tveka och värdera nu. Jag har ingeting mot huset, området osv... men tänk om det blir helt fel. Om det bara tar upp ännu mer minnen än vad jag har har var jag bor nu? Borde jag vara rädd eller inte?
Jag måste bli mer posetiv för fan!

Nytt hus som för massa nya tankar/åsiker/värderingar in i min hjärn. Nya folk, allt blir liksom nytt....

Jaha

Men vad händer!? Jorden vänder, jag som sagt att jag inte kommer skaffa blogg för att liksom det inte något jag kommer hålla... men det är väl värt ett försök.
Jag vet inte riktigt vad fick mig att skaffa blogg. Jag bara fick den tanken i huvud, fick så kallde suget på det. Eller så kanske skaffa jag blogg för att fördriva tiden med något, i alf så nu ska jag blogga nu typ... eller aa försöka. HAHAH xP Kommer säker feila och det hela kommer sluta med att jag lägger ner och tar bort den. Ne, nu ska jag vara mer posetiv har. Vem vet det kanske vissar sig vara min grej liksom.

RSS 2.0