En Till dag..

En till dag med städnig, packnig osv. Skit jobbigt och är ett sliten. Imorgon får vi nycklarna och ska flytta över massa saker. Min mobil ska in på lagnig imorgon (kanske,om pappa hinner) igen -.- Juuuppiii -.- 


Fan hur kommer det säg att varje gång jag glömmer just dig och dig, er så kommer ni upp igen som om liksom någon plocka fram er in i mitt huvud..... orkar inte att ni ska ta så mycket plats i mitt innre, pallar inte. Vart är DELETE-Knappen??
Fast fan... fick värsta lusten att skriva till dig sen så kom jag på att du inte kommer svara och hur du är nu. Och livet blev lite jobbigare nu igen :/  Allt bara kommer tillbaka, då och då, små flashback.
Fy fan, stik. Fast åt andra sidan kan jag säga att jag klara mig fan helt jävla perfekt utan dig oxå :) *stolt*

Ikväll bestämmde jag mig att sitta vid datan snacka med vänner och ladda upp bilder. Ni vet bara chilla. Linn kommer sen tror jag :P Så se efter nya bilder på bdb ( sweety-ells@bdb ) ;D Kankse skriver sen om jag kommer på något att skriva. hahahahah

puss så länge ;)

Fy FAN!!

Ush, Blä!!
Nu har jag inte skrivit på typ super länge. Det liksom inte varit något på gång hela jävla tiden. Sen jag stanna själv hemma så liksom har jag bara försökt utnyttja att jag kan vara ute lägen, ha folk hos mig hur länge jag vill och göra exakt det jag känner för. Så de senaste tide har jag varit ut mycket, fester, mys kvällar, chill eftermiddagar osv.
Sen så har mycket tid oxå gått åt att packa och tänka ut hur jag vil ha mitt nya rum. Jag hade mycket tid på mig att tänka vad jag vil ha och hur det ska se ut. Anneli hjälpte mig lite oxå. Sen så blev jag sjuk, feber, hosta osv. Det har ihte gått över helt än men jag överlever, hahahah xd. Resten av min familj är hemma nu, det har dom varit sen den 1, skit vilket liv det har blivit =O Allt det där med flytta och packa, ush! Vi ska få nycklarna till nya huset nu på fredag och då kommer det bli ännu mer kaos för då ska man börja flyta saker, kartonger hit kartonger dit. Mamma säger att redan 16 kommer vi sov i det nya huset. Det är så mycket på gång nu, så mycket att tänka på, för mycket. Jag har glömt säga att jag har kommit in på mitt gymnasium. Så höste kommer jag börja med full fart. Haha som om det skulle vara för lite förändringar så har pappa bestämmt sig för att öppna egen firma, man ba va fan xd. Och som ett bonus till det hela så bytter maja skola oxå och eftersom hennes skola kommer ligga när min buss så måste jag ta hand om att lämmna henne till skolan. AAAA! Skit för mycket för fan!! Måste leta efter nya dans kurser. 
Ibland vil jag bara gråta. Jag är liksom sjuk sista veckorna på lovet, jag går ut ändå men det blir ju inte bättre för det ju, plus att jag bråkar med mamma om att jag borde vara hemma bli fris så jag inte börjar skolan som sjuk. Visst har hon rätt men jag vill ha mitt lov.


Lady GaGa va ju i Sthlm på Grönan, jag och Linnus måste ju bara vait där! Hahah Vi kom ditt en halv timma innan dom öppnar och utanför mötte vi MatteBlatte och Pernila =D när vi gick in efter dom hade öppnat så åkte vi lite attraktioner sen så gick vi fram till scenen för att slå oss ner och köa ;) det var skit trevligt, träffa massa nya människor och bara umgås. Sen så blev jag och Linnus typ bässsttiiss med alla vakter som jobba där. Dom är skit trevliga och roliga. Hahah skit det någon brud som kom och trängde sig och så säger hon till oss att hon har varit där sen 12 xd hahaah ofta vi liksom inte märker henne om vi satt där från 11.15 anyway så hämtde vi en av våra kompis vakter som skicka bort henne :P Det var 23tusen människor där och jag och linn var längst fucking fram =D!!! så grymt nice. Lady va skit bra !! helt sjuk nice hon är! det kan man inte bäskriva med ord det måste man fan se själv ;)!



(Bilder kommer upp snart på min bilddagbok ,sweety-ells@bdb. På typ allt jag har gjort det senaste tiden)
Puss puss ;)

RSS 2.0